Ügyfélszolgálat

Telefonszám: +36 70/600-5809

A megrendelt termék kézhezvételétől számított 8 munkanapon belül lehetőség van a pénzvisszafizetési, vagy csere garancia érvényesítésére, azaz ha a termék valami miatt nem felel meg az Ön számára, és Ön hiánytalanul, sérülésmentesen,az eredeti fóliába visszacsomagolva, eredeti, a termékről le nem szedett címkéjével és a számlával együtt címünkre (1st Fashion Webáruház, 3300 Eger Hatvani kapu tér 8. 3/21.) visszaküldi, az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 30 (harminc) napon belül visszatérítjük a termék vételárát bankszámlára történő átutalással (bankszámlaszámát kérjük, a csomagban legyen kedves megírni), vagy ajánlott levélként elküldjük Önnek a választott csere terméket. Az átvétel dátumát bizonyítja a futárszolgálat szállítójegyzéke. Fürdőruhát és fehérneműt higiéniai okokból sajnos nem áll módunkban cserélni vagy visszavásárolni!

Ezúton hívjuk fel szíves figyelmét, hogy elállás esetén a vevő viseli az áru postázásával és visszaszolgáltatásával, illetve csere esetén a csere termék elküldésével kapcsolatban felmerült összes költséget, azaz áruházunk kizárólag a termék vételárát téríti vissza. A termék vételárát kizárólag banki átutalással tudjuk visszatéríteni, sem készpénzben, sem rózsaszín postai utalványon nem áll módunkban megtéríteni. Utánvétes csomagot áruházunknak nem áll módjában átvenni!

Az ingyenes kiszállítás kedvezménye nem illeti meg azt, aki a vásárlástól eláll. Ez esetben a szállítás költségeit - a szállítási díjjegyzék szerint - a vevő köteles megtéríteni, azaz a szállítási költséggel csökkentett vételárat tudjuk számára visszaküldeni.

Futárszolgálat által történő szállítás díjjegyzéke (vásárlástól való elállás esetén):
banki előrefizetés esetén 1190 Ft
utánvétes fizetés esetén 1190 Ft

Amennyiben a vásárolt termék hibás, a kézhezvételtől számított 8 munkanapon belül lehetőség van a pénzvisszafizetési, vagy csere garancia érvényesítésére. Az átvétel dátumát bizonyítja a futárszolgálat szállítójegyzéke. Amennyiben Ön hiánytalanul, az eredeti fóliába visszacsomagolva, eredeti, a termékről le nem szedett címkéjével együtt címünkre (Juhász Péter e.v. 3300 Eger, Hatvani kapu tér 8. 3/21.) visszaküldi a hibás terméket, ajánlott levélként 8 napon belül elküldjük Önnek a csere terméket és banki átutalással 30 napon belül megtérítjük a visszaszolgáltatás költségeit. Amennyiben nincs raktáron a termék (azaz nem tudjuk kicserélni), lehetőség van a pénz visszafizetési garancia érvényesítésére. Ebben az esetben a pénz visszafizetési garancia a termék vételárán felül a szállítási költségre és a visszaszolgáltatás költségére is vonatkozik. Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy ha a hibás terméket lehetőségünk van kicserélni hibátlanra, ám Ön a csere helyett a pénz visszafizetést választja, a szállítási költséget és a visszaszolgáltatás költségét nem áll módunkban visszatéríteni! Amennyiben a meghibásodás jelentéktelen, vagy nem rendeltetésszerű használat miatt következett be, áruházunk fenntartja magának a jogot, hogy a pénzvisszatérítést megtagadja. Miután a fényképek nem tudják teljes mértékben visszaadni az élő színeket, sőt, az egyes monitorokon is más-más színárnyalatúnak látszik ugyanaz a kép, webáruházunk nem vállal felelősséget azért, ha a fényképen látható színárnyalat kis mértékben eltér a termék természetes színétől.

A hibás terméket kérjük, a Magyar Postán keresztül, ajánlott levélként vagy csomagként szíveskedjék visszaküldeni, mivel a visszaszolgáltatás költségeként kizárólag a Magyar Posta hivatalos díjszabása szerinti ajánlott levél vagy csomag feladási díját tudjuk visszatéríteni* !

* Önnek lehetősége van más visszaküldési módot (futárszolgálat, elsőbbségi levél, értékbiztosítás) választani, azonban ez esetben is csak az ajánlott levél vagy csomag feladási díját térítjük vissza.

Utánvétes csomagot áruházunknak nem áll módjában átvenni!

Rendelésre érkező termékekre vonatkozó garancia:

Menyasszonyi- és estélyiruhák:

 

Kérjük, méretvételkor szíveskedjék figyelmesen eljárni! A 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet 5. § (c) bekezdése értelmében az elállás joga nem gyakorolható az egyedi méret alapján rendelt ruhák esetében, így a nem megfelelő méretvételből származó hibákért nem vállalunk felelősséget. Teljes csere (indokolt esetben pénz visszafizetési) garanciát adunk azonban nem a megrendeltnek megfelelő szín*, típus**, méret***, illetve bármilyen nem javítható jelentős hiba**** esetében. Indokolt esetnek kizárólag az számít, ha az alkalom hamarabb lesz, mint, hogy a csere termék megérkezne. Minden egyéb esetben csak csere garanciát biztosítunk a megrendelésnek megfelelően ugyanarra a modellre, ugyanabban a méretben és színben.

* az esetleges kismértékű színárnyalat eltérés nem számít garancia oknak, hisz minden monitoron más és más árnyalatúnak tűnik egy adott szín

** Típus eltérésnek számít, ha nem az Ön által megrendelt modellt szállítjuk
***Méreteltérésnek számít az Ön által megadott (illetve Önnel leegyeztetett) méretektől való jelentős, a hibahatárokon kívüli, legalább egy méretet jelentő eltérés. A cipzárral fixen záródó modellek esetében ez a 4 cm nagyobb eltérést jelenti. A fűzővel záródó (azaz 4-5 cm-es állítást lehetővé tevő) modellek esetében a fűző legfelső részének alapállapotban a megadotthoz képesti 8 cm-es eltérése számít Az értékeket mindig a fűző alap, azaz közepesen nyitott állapotára adjuk meg.
****Hibának a nem javítható, és valóban jelentős esztétikai problémát jelentő állapot számít (azaz nem számít hibának pl. egy-egy gyöngy, vagy strassz meglazulása, vagy a ruha esetleges szállítás közbeni kismértékű szennyeződése, amely kézi tisztítással könnyedén eltávolítható).

 

A hibás terméket webáruházunk címére kérjük visszaküldeni ajánlott levélként (lásd feljebb)! A visszaküldött ruhát ellenőrizzük, erről videó felvételt készítünk a későbbi félreértések elkerülése végett. Amennyiben a termék valóban hibás, díjmentesen kicseréljük Önnek, és a visszaküldés költségét banki utalással 30 napon belül visszatérítjük. A csere garancia rendelésre érkező estélyi- és menyasszonyi ruhák esetében kizárólag ugyanarra a modellre, színre és méretre vonatkozik, tehát sem más modellre, sem más színre vagy méretre nem áll módunkban cserélni a hibás terméket!

Egyéb rendelésre érkező termékek
(cipők, Swarovski Elements kristályos ékszerek, Catwalk termékek stb.) esetében kizárólag csere garanciát biztosítunk, tehát a termék ára levásárolható bármely más termékünkre, de a vételárát nem áll módunkban visszatéríteni!

A WebÁruházunkban található információkkal, képekkel és árakkal kapcsolatban fenntartjuk a jogot bármilyen nyilvánvaló tévesztés vagy szerkesztési hiba korrigálására.

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a fényképek gyakran nem tudják pontosan visszaadni a különféle színárnyalatokat, illetve az egyes monitorokon is eltérő lehet ugyanazon színárnyalat!

Online felhasználók

Oldalainkat 419 vendég és 0 tag böngészi