1, Előre fizetés banki átutalással

Megrendelését követően munkatársunk minden esetben felveszi Önnel a kapcsolatot 1 munkanapon belül az átutalás részleteinek egyeztetése miatt. Ha a termék raktáron van (vagy a rendelésre érkező termék már megérkezett, lásd szállítási határidők menüpont), vételárát a megrendelés visszaigazolásáról kapott e-mail alapján a megrendelést követő 5 munkanapon belül kell átutalni cégünk bankszámlaszámára. / Számlaszám: 12033052-00158893-00100001 /
Amennyiben a vételár átutalása a megrendelés elküldésétől számított 5. munkanapig nem történik meg, a megrendelést semmisnek tekintjük. Amint megérkezik bankszámlánkra a megrendelés ellenértéke, a terméket 3 munkanapon (amennyiben Ön másként nem rendelkezik) belül feladjuk a Magyar Postán, vagy átadjuk a futárszolgálatnak , illetve tájékoztatjuk Önt a kézbesítés várható napjáról. Kézbesítéskor Önnek már nem kell fizetnie sem a termékért, sem a szállításért.

2, Előre fizetés postai csekken(rózsaszín postai utalvány)

Megrendelését követően munkatársunk minden esetben felveszi Önnel a kapcsolatot 1 munkanapon belül a csekkes fizetés részleteinek egyeztetése miatt. Ha a termék raktáron van (vagy a rendelésre érkező termék már megérkezett, lásd szállítási határidők menüpont), vételárát a megrendelés visszaigazolásáról kapott e-mail üzenet alapján a megrendelést követő 5 munkanapon belül kell elküldeni a Magyar Postán keresztül, rózsaszín postai utalványon cégünk postacímére (1stFashion Webáruház, Juhász Péter e.v. 3300 Eger Hatvani kapu tér 8. 3/21.). Amennyiben a csekk befizetése a kézhezvételtől számított 5. munkanapig nem történik meg, a megrendelést semmisnek tekintjük. Amint megérkezik hozzánk a megrendelés ellenértéke, a terméket 3 munkanapon (amennyiben Ön másként nem rendelkezik) belül feladjuk a Magyar Postán, vagy átadjuk a futárszolgálatnak, illetve tájékoztatjuk Önt a kézbesítés várható napjáról. Kézbesítéskor Önnek már nem kell fizetnie sem a termékért, sem a szállításért.


3, Utánvét (Ön a futárszolgálat kézbesítőjének fizet készpénzzel)


Munkatársunk minden esetben felveszi Önnel a kapcsolatot 1 munkanapon belül a szállítás részleteinek egyeztetése miatt. Ha a termék raktáron van (lásd szállítási határidők menüpont), 3 munkanapon (amennyiben Ön másként nem rendelkezik) belül átadjuk a futárszolgálatnak a terméket, illetve tájékoztatjuk Önt a kézbesítés pontos napjáról.
Az áru ellenértéke illetve a szállítási díj a lezárt csomag kézbesítésekor fizetendő készpénzben a futárszolgálat kézbesítőjének. Amennyiben az utánvéttel kiküldött csomagot nem veszi át a Megrendelő (kézbesítéskor nem tartózkodik a megadott címen és telefonon sem lehet vele felvenni a kapcsolatot) és a csomagot visszaszállítja cégünkhöz a Futárszolgálat, az esetleges újbóli kézbesítést kizárólag banki előreutalást, vagy rózsaszín postai csekkes fizetést követően vállaljuk, és Megrendelő további rendeléseit is kizárólag banki előre utalás, vagy rózsaszín postai csekkes fizetés után tudjuk teljesíteni.

Online felhasználók

Oldalainkat 495 vendég és 0 tag böngészi