Az alábbiakban összegyűjtöttük a leggyakrabban elhangzó kérdéseket, hogy megkönnyítsük Önnek a tájékozódást.

A feltüntetett árak kölcsönzési, vagy eladási árak?
Webáruházunk nem foglalkozik ruhakölcsönzéssel. Az adott termék melletti ár tehát az eladási ár.

Felszámolnak-e bármilyen más költséget a ruha eladási árán felül?
Nem. Sőt, amennyiben 25 ezer forint fölött rendel, még szállítási költséget sem számolunk föl (a szállítási költség 25 ezer forint alatti vásárlás esetén egységesen 990 FT). Minden menyasszonyi ruha viselhető abroncs nélkül is, de néhány menyasszonyi ruha esetében a képen látható modell abroncsot visel a ruha alatt. Az abroncsot, illetve egyéb kiegészítőket (kesztyű, fátyol stb.) a ruha ára nem tartalmazza, de megrendelhető webáruházunkon keresztül.

Miért ilyen olcsóak a ruhák?
Csomagküldő webáruház vagyunk, nem tartunk fent szalont, üzlethelyiséget, így tudjuk jóval a piaci árak alatt tartani ruháink árát. Ez természetesen azzal jár, hogy nem tudunk próba lehetőséget, személyes átvételt, vagy utólagos méretre igazítást biztosítani.

Fel tudom-e próbálni a ruhákat megrendelés előtt?
Sajnos nem. Árainkat azért tudjuk jócskán a piaci árak alatt tartani, mert nem tartunk fent szalont, kizárólag interneten keresztül értékesítünk.

Valóban olyan szépek a ruhák élőben is, mint a képeken?
Határozottan igen. A képeket varrodánk mindig magáról az eladó ruháról készítette. Ön tehát pontosan azt a ruhát kapja az Ön által megadott méretben, amit a képen lát. Néhány menyasszonyi ruha esetében a képen látható modell abroncsot visel a ruha alatt. Az abroncsot a ruha ára nem tartalmazza, de megrendelhető webáruházunkon keresztül.

A menyasszonyi ruhákat is tudom más színben rendelni, mint ami a képen szerepel?
A méretre készített ruhákat (beleértve az esküvői ruhákat is) gyakorlatilag bármilyen, Ön által megadott színben el tudjuk készíteni. Nem csupán fehér vagy tört fehér, de akár piros, kék, zöld, ezüst, arany színben is megrendelheti a kiválasztott fazont. Amennyiben estélyiruhát szeretne, érdemes tehát a menyasszonyi ruhák közt is körülnézni.

Hol készülnek a ruhák?
Ruháinkat külföldi partner varrodánk készíti az Ön által megadott méretben. A szállítás általában 4-5 hetet vesz igénybe. Ritkán ugyan, de előfordulhat, hogy egy-két hetet csúszik a szállítás, így érdemes rendelését minimum 2 hónappal az esemény előtt leadnia.

Mennyi időbe telik, míg kézhez kapom a megrendelt ruhát?
Néhány termékünk raktáron van, ezeket azonnal megvásárolhatja (azt, hogy az adott termék raktáron van-e, a termék megnevezésében, illetve a termékleírásban is feltüntetjük).  A ruhák nagy részét azonban külföldi partner varrodánk készíti az Ön által megadott méretben. A szállítás általában 4-5 hetet vesz igénybe. Ritkán ugyan, de előfordulhat, hogy egy-két hetet csúszik a szállítás, így érdemes rendelését minimum 2 hónappal az esemény előtt leadnia.

Mi történik, ha nem kapom meg időben a ruhát?
Webáruházunk garanciát vállal arra, hogy a megrendeléstől számítva 2 hónapon belül megkapja a megrendelt ruhát. Amennyiben ez nem így történik, Ön elállhat vásárlási szándékától, és webáruházunk visszafizeti Önnek az előleget.

Kell-e előleget fizetnem a ruháért?
Rendelésre érkező ruhák esetében megrendeléskor jelképes, 5 vagy 10 ezer forint összegű előleget kérünk vásárlóinktól. Az előleg összege attól függ, hogy konfekcióméretekben készített, vagy saját méretre készülő ruhát vásárol (hogy az adott ruha melyik kategóriába tartozik, a termékleírásából derül ki). Az előlegről elektronikus számlát küldünk megrendelőnknek az utalás megérkeztét követő munkanapon. Az előleget a termék vételárából levonjuk, tehát Önnek a termék megérkeztekor már csupán az előleggel csökkentett vételárat kell átutalnia, vagy utánvétes szállítás esetében a futárnak kifizetnie.

Biztosítanak-e garanciát a ruhákra?
Kérjük, méretvételkor szíveskedjék figyelmesen eljárni! A 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet 5. § (c) bekezdése értelmében az elállás joga nem gyakorolható az egyedi méret alapján rendelt ruhák esetében, így a nem megfelelő méretvételből származó hibákért nem vállalunk felelősséget. Teljes pénz visszafizetési garanciát adunk azonban nem megfelelő szín, típus, méret, illetve egyéb nem javítható hiba esetében. Kérjük, legyen kedves figyelembe venni, hogy az esetleges kismértékű színárnyalat eltérés nem számít garancia oknak, hisz minden monitoron más és más árnyalatúnak tűnik egy adott szín.

Mi történik, ha kisebb utólagos alakításokra van szükségem?
A ruha az Ön által megadott méretek alapján, maximális pontossággal készül el, azonban előfordulhat, hogy a megrendelő speciális igényeinek megfelelően kisebb igazításokra lesz szükség. Ezen igazításokat a ruha ára nem tartalmazza. Webáruházunk nem üzemeltet varrodát, így az utólagos alakításokról a vásárlónak kell gondoskodnia.

Mennyibe kerül a szállítás?
25 ezer forint fölötti vásárlás esetében a szállítás ingyenes, azalatt egységesen 990 Ft. A terméket az ML Futárszolgálat kézbesíti Önnek, és a kézbesítés előtt minden esetben időpontot egyeztetünk Önnel.

Hogyan vegyünk méretet?
Pontos útmutatót állítottunk össze a méretvételről itt.

Online felhasználók

Oldalainkat 487 vendég és 0 tag böngészi