Köszöntjük virtuális menyasszonyi, estélyi- és koktélruha szalonunkban!
Válogasson kedvére szebbnél szebb menyasszonyi, estélyi és koktélruháink közt, és vásárolja meg álmai ruháját a szalonok árainak töredékéért kényelmesen, otthonról!

SZÁLLÍTÁSI IDŐ:

A termékleírásban és a címben minden esetben szerepel, hogy az adott ruha raktáron van-e, vagy megrendelésre érkezik. Egyes menyasszonyi és estélyiruháink raktáron vannak, ezeket 3 munkanapon belül átadjuk a futárszolgálatnak. A konfekcióméretekben (34, 36, 38, 40, 42, 44, 46) rendelhető estélyi- és menyasszonyi ruhák normál szállítási ideje 4-6 hét, de néhány modell esetében lehetőség van arra, hogy expressz szállítást kérjen, így a ruhát nemzetközi gyorsposta szolgálattal (DHL vagy EMS) hozatjuk meg partner varrodánktól. Expressz szállítás esetén a szállítási idő maximum 3 hét, de általában 10 munkanapon, azaz két héten belül megérkezik a termék raktárunkba. Az expressz szállítás felára 12 ezer forint, amely kizárólag a nemzetközi gyorsposta szolgáltatás költsége, azaz a magyarországi házhozszállítás normál díját nem tartalmazza. Ezen ruhákat kizárólag a képeken szereplő színekben és fazonban tudjuk elkészíttetni az Önnel leegyeztetett konfekcióméretben. Amennyiben expressz szállítást kíván igénybe venni, kérjük, rendelése leadása előtt legyen kedves egyeztetni ügyfélszolgálatunkkal, hogy az adott modellt lehet-e expressz szállítással rendelni!

ELŐLEG/FOGLALÓ:

Rendelésre érkező ruhák esetében megrendeléskor foglalót kérünk vásárlóinktól. A konfekcióméretekben készített termékek esetében a foglaló összege 10 ezer forint. A foglalóról elektronikus számlát küldünk megrendelőnknek az utalás megérkeztét követő munkanapon. A foglalót a termék vételárából levonjuk, tehát Önnek a termék megérkeztekor már csupán a foglalóval csökkentett vételárat kell átutalnia, vagy utánvétes szállítás esetében a futárnak kifizetnie. Amennyiben expressz szállítással kérte a megrendelt ruhát, úgy az expressz szállítás költségét is előre kérjük kifizetni.
A termék megérkeztéről minden esetben értesítjük Önt. A ruha átvételére az értesítést követően maximum 30 nap áll rendelkezésére. Amennyiben ez idő alatt nem egyenlíti ki a termék vételárát akár előreutalással, akár utánvétes fizetéssel, webáruházuknak jogában áll az át nem vett ruhát értékesíteni, és a foglalót a felmerülő költségek fedezésére megtartani. A rendelésre érkező menyasszonyi- és estélyiruhák esetében módosítást vagy lemondást kizárólag az előleg megérkezte előtt tudunk elfogadni, tekintettel arra, hogy az előleg megérkeztekor azonnal leadjuk a rendelést a varrodának. Amennyiben lemondása a rendelés leadását követően érkezik meg, webáruházunknak jogában áll a foglalót a felmerülő költségek fedezésére megtartani.

MÉRETVÁLASZTÁS/GARANCIA:

Minden termékleírás alján található egy mérettáblázat, amely azonban csak tájékoztató jellegű. Rendelésének leadását követően e-mailben egyeztetjük Önnel pontos méreteit, és segítséget nyújtunk a lehető legtökéletesebb méretválasztáshoz (a helyes méretvételhez nyújtott segítséget lásd IDE KATTINTVA)  Kérjük, legyen kedves szem előtt tartani, hogy menyasszonyi- és estélyiruháink árát többek közt azért tudjuk nagyságrendekkel a piaci árak alatt tartani, mert nem tartunk fent sem szalont, sem varrodát. A megrendelt ruhákat külföldi partner-varrodánkban készítik el az Ön méretére. Ez azt jelenti, hogy a választás előtt Ön nem tudja felpróbálni a különféle modelleket, illetve a ruhát nem tudjuk utólagosan az Ön méretére igazítani. Míg a menyasszonyi ruha szalonokban a méretre igazítás általában benne van a termékek több százezer forintos árában, webáruházunk ezt a szolgáltatást nem vállalja, és értelemszerűen a ruhák rendkívül alacsony árában sincs benne az utólagos igazítás költsége. Egy estélyiruha/menyasszonyi ruha az esetek többségében még akkor sem illeszkedik tökéletesen az alakra, ha a vásárló a varratás során többször is eljár ruhapróbára. A konfekcióméretekben készülő ruhákra még inkább igaz mindez. Kisebb-nagyobb utólagos alakításokra (szűkítés, alja felvarrása) tehát szükség lehet, ezt gyakorlatilag bármelyik varroda/varrónő vállalja, ám az igazításról való gondoskodás a vásárló feladata.   Épp ezért csere garanciát is kizárólag hibás teljesítés esetén biztosítunk (ennek feltételeit lásd alább), a kisebb-nagyobb igazítások szükségessége miatt nem. Amennyiben az Ön méretei a mérethatárhoz közelítenek, webáruházunk mindig a nagyobb méretet javasolja Önnek, hogy utólagosan méretre lehessen igazítani a ruhát. A méretvételhez szükséges segítséget és a konfekcióméret táblázatot ITT találja.

Kérjük, a fazon kiválasztásakor és méretvételkor szíveskedjék figyelmesen eljárni! A 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet 5. § (c) bekezdése értelmében az egyedi méret alapján rendelt, és/vagy kifejezetten vásárló számára behozatott ruhák esetében az elállás joga nem gyakorolható, ezen termékekre kizárólag a szavatossági garancia (jótállás) érvényes hibás teljesítés esetén. A nem megfelelő méretvételből illetve fazonválasztásból adódó hibák, vagy a természetesen adódó igazítások szükségessége miatt tehát nem vállalunk felelősséget, a ruhát nem cseréljük, és nem vásároljuk vissza. Teljes csere (indokolt esetben pénz visszafizetési) garanciát adunk azonban nem a megrendeltnek megfelelő szín*, típus**, méret***, illetve bármilyen nem javítható és egyben jelentős hiba**** esetében. Pénz visszafizetés szempontjából indokolt esetnek kizárólag az számít, ha az alkalom hamarabb lesz, mint, hogy a csere termék megérkezne, minden egyéb esetben csere garanciát biztosítunk, kizárólag a megrendelésnek megfelelően ugyanarra a modellre, ugyanabban a méretben és színben.

* az esetleges kismértékű színárnyalat eltérés nem számít garancia oknak, hisz minden monitoron más és más árnyalatúnak tűnik egy adott szín. Színeltérésnek az számít, ha más színben szállítjuk a ruhát, mint ahogy a vásárló megrendelte (pl. bordó modell helyett zöld modell stb.)

** Típus eltérésnek számít, ha nem az Ön által megrendelt modellt szállítjuk. Miután a díszeket, gyöngyöket kézzel varrják fel a ruhákra, a díszítés a képen látottól való esetleges kis mértékű eltérése nem számít típus eltérésnek, így garancia oknak sem.
***Méreteltérésnek számít az Ön által megadott (illetve Önnel írásban leegyeztetett) méretektől való jelentős, a hibahatárokon kívüli, legalább egy méretet jelentő eltérés. A cipzárral fixen záródó modellek esetében ez a 4 cm-nél nagyobb eltérést jelenti. A fűzővel záródó (azaz 4-5 cm-es állítást lehetővé tevő) modellek esetében a fűző legfelső részének alapállapotban a megadotthoz képesti 8 cm-es eltérése számít Az értékeket mindig fektetett állapotban mérjük, fűzős modelleknél a fűző alap, azaz V-alakban nyitott állapotára adjuk meg.
****Hibának a nem javítható, és valóban jelentős esztétikai problémát jelentő  állapot számít (azaz nem számít hibának a ruha esetleges javítható esztétikai (pl. egy-egy gyöngy, vagy strassz meglazulása, kismértékű szálhúzódás), vagy minőségi hibája (pl. kapocs meglazulása vagy leesése stb), vagy a ruha esetleges szállítás közbeni kismértékű szennyeződése, amely kézi tisztítással könnyedén eltávolítható).
Vitás esetekben az illetékes döntő szerv a Fogyasztóvédelmi Felügyelőség.

Néhány menyasszonyi ruha esetében a képen látható modell abroncsot visel a ruha alatt. Az abroncsot a ruha ára nem tartalmazza, de megrendelhető webáruházunkon keresztül.

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a fényképek gyakran nem tudják pontosan visszaadni a különféle színárnyalatokat, illetve az egyes monitorokon is eltérő lehet ugyanazon színárnyalat!

Online felhasználók

Oldalainkat 455 vendég és 0 tag böngészi